Website doorzoeken   Het is vandaag 25 Oktober 2021, 05:10 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
Home

Welkom op de website van Bedrijfsnetwerk Top of Holland
Veel bedrijven gingen u voor!
“The place to be and make the Match”
Bekijk onze promotiefilm


Word lid van het Bedrijfsnetwerk en Businessclub Top of Holland
Het bedrijfsnetwerk Top of Holland is een netwerk- contact- promotie- en kennishuis organisatie voor het Noord-Nederlands bedrijfsleven.

Business Club Top of Holland

Businessnetwork
Het Bedrijfsnetwerk Top of Holland maakt zich sterk om het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen en daardoor zakelijke kansen te creëren. We doen dit door het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor ondernemers onder de naam Businessclub Top of Holland, in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en andere organisaties.

"Mensen verbinden ontstaat door bewust met elkaar te communiceren en met goede relaties leef je gelukkiger en bereik je meer"


Platform
Het Bedrijfsnetwerk Top of Holland vormt samen met haar leden sinds medio 2010 dit handelsplatform. Het handelsplatform is een vrij unieke en efficiënte manier om bedrijven met elkaar in contact te brengen. Bedrijven laten zien in welke branche ze actief zijn en wat hun kennis en kunde is en waar ze kunnen bijdragen of faciliteren met hun zakelijke mogelijkheden.

"Top of Holland, een sterke businesspartner in het Noorden"


Het Noorden, the place to be!
De Eemshaven is een belangrijke handelsingang van Nederland. Het gebied rond de Eemshaven wordt het Eemsdeltagebied genoemd. De Eemshaven is voortdurend in het nieuws en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van Noord Nederland. In het Eemsdeltagebied is een breed scala aan bedrijven gevestigd, wat in de toekomst zal blijven groeien evenals bedrijven in de Eemshaven.

Eind 2009 is het Noorden bestempeld als het meest "potentieel economisch gebied" van Nederland, oftewel een gebied met volop kansen en mogelijkheden voor het bedrijfsleven. Deze kwalificatie is aanleiding geweest voor de oprichting en verdere uitbreiding van Bedrijfsnetwerk Top of Holland. Kortom Bedrijfsnetwerk Top of Holland is niet alleen een groot digitaal handelsplatform, maar ook een organisatie die u als ondernemer persoonlijk met elkaar in contact brengt met mede ondernemers en daarmee kan bijdragen aan het succes en de ontwikkeling van u en uw organisatie!

"Samen de schouder er onder voor een sterk economisch Noorden"

Kenmerken
netwerk-contact-handelsplatform-informatie-kennisvergaring-kennisdeling


Doelgroepen
bouw-industrie-techniek-metaal-toelevering-transport-zakelijke dienstverlening

Hans Krol, directeur/eigenaar van het Bedrijfsnetwerk Top of Holland en Businessclub Top of Holland heeft besloten per 1 oktober 2021 met deze TOP onderneming te stoppen. Wellicht wordt deze organisatie binnenkort door iemand anders overgenomen en voortgezet. Iets voor jou ? 


 

 

 

 

 

 

 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2021 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact