Website doorzoeken   Het is vandaag 24 Januari 2022, 07:18 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina

F.A.Q.

Online promoten
Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV biedt bedrijven de mogelijkheid:

      • zich (gezamenlijk) online te promoten,
      • relevante informatie te verstrekken, 
      • onderling contact te leggen,

met het oogmerk om de bedrijfsmatige ontwikkelingen en infrastructurele ontwikkelingen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe te versterken.

Uitbreiding werkgelegenheid
Het Noorden kenmerkt zich momenteel door de ontwikkeling van meerdere grote projecten en ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld ‘Energy Valley’ (Eemshaven) en ‘Healthy Ageing’ (drie noordelijke provincies). Dit zijn uitdagende activiteiten die de samenwerking tussen bedrijven zullen stimuleren en zorgen voor behoud en uitbreiding van werkgelegenheid in de drie noordelijke provincies.
Deze website is als ‘linking pin’ interessant voor ondernemers en bedrijven die gevestigd zijn in Noord-Nederland (maar ook in andere delen van het land) om hun bedrijf en activiteiten te promoten bij elkaar en diverse opdrachtgevers.

Bedrijfsnieuws
Breng uw bedrijf in beeld en promoot uw producten en diensten en vergroot uw kansen en mogelijkheden via deze website en tijdens de besloten netwerkbijeenkomsten.Ook kunt u gebruik maken om uw bedrijfsnieuws en speciale advertenties te plaatsen op de homepagina. In de speciale databank “Mijn TOH” kunt u specifieke informatie over uw bedrijf plaatsen. Ook kunt u informatie plaatsen bij “Vraag en aanbod”.

Meertalig
Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV presenteert haar website in het Nederlands, Duits en Engels. Wij raden deelnemers daarom aan de tekstinformatie zo mogelijk in drie talen aan te leveren.  Er wordt voortdurend geïnvesteerd in deze website in het kader van professionalisering en optimalisering.

Deelnemen op de site en lidmaatschap van de Business Club  
Deelname is uitsluitend voor bedrijven en ondernemers. Deelnemers sluiten een promotieovereenkomst met Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV. Overeenkomsten worden niet stilzwijgend verlengd. Automatisch lid van Business Club Top of Holland.
Deelnemers zijn automatisch lid van de Business Club Top of Holland, die tien keer per jaar bijeenkomsten organiseert op diverse locaties in de drie noordelijke provincies. Tenminste één keer per jaar worden daar de nieuwe Nederlandse edities van het magazine The Top of Holland gepresenteerd.

Aanmelden
Op de homepage kunt u zich via ‘Contact’ aanmelden. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte. Indien u daarna besluit deel te nemen, verzoeken wij u dit per e-mail onder vermelding van offertenummer te bevestigen. U ontvangt vervolgens een opdrachtbevestiging en  instructies voor inloggen op het afgeschermde deel van de website (‘Mijn TOH’).

Meer informatie
Mocht de inhoud van deze website onvoldoende antwoord geven op uw vragen, dan kunt u via ons e-mailadres info@bedrijfsnetwerk-topofholland.nluw vraag stellen. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Ook kunt u op de homepage onder de kop ‘Aanmelden’ de gevraagde contactgegevens invullen en verder uw vragen stellen.

 

 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2022 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact