Website doorzoeken   Het is vandaag 11 December 2018, 11:16 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina

Businessclub > Netwerkbijeenkomsten

Totaal aantal bijeenkomsten: 67, Bekijk voorgaande bijeenkomsten

Bedrijfsbezoek De Bonte Wever, dinsdag 20 november 2018

Details bijeenkomst
Locatie : De Bonte Wever, Assen
Aanvang : 14:30 uur
Einde : 17:30 uur
 

  Samenvatting     Foto's     Nieuwsbrief  

 
Locatie: De Bonte Wever
   
14.30 uur Ontvangst
met koffie en een lekkernij
 
 
   
 
15.00 uur
 
Verwelkoming
Hans Krol, directeur Top of Holland
 

 
  
   
 

15.10 uur

Introductie
Anita ter Veld, manager Sales & Events 

 
 
   
 

15.30 uur

Rondleiding door het bedrijf
 
 
   
 

16.30 uur

Netwerken
onder genot van hapjes en drankjes

 
 
   
 
17.30 uur Einde bijeenkomst 
  
   
 
Programmering: Hans Krol, directeur Bedrijfsnetwerk Top of Holland
  
   
 
Fotografie: Jan Peter Mulder, Mulder Fotografie
  

 

 

 

 

 

Zie bovenstaande links en klik daarop voor visitekaartjes en voor de foto’s. Voornamelijk de visitekaartjes zijn belangrijk, daar zie je wie er tijdens de bijeenkomst aanwezig waren en biedt daardoor de mogelijkheid met elkaar nader in contact te komen. Gewoon doen!

Een groep (ca. 30) ondernemers en zakenmensen, allen leden en introducés van Businessclub Top of Holland waren op bedrijfsbezoek bij Event- en Congrescenter De Bonte Wever in Assen. De Bonte Wever is een groot horeca- en evenementenbedrijf op het gebied van het organiseren van allerlei soorten evenementen, zoals o.a. theaterproducties, beurzen, congressen etc. alsmede een royaal hotel- restaurantbedrijf. Een hotel met ca. 250 kamers, zwem- en saunaparadijs, bowlingbanen, diverse restaurants, een quasi nostalgische caféstraat met een aantal gezellige (thema)cafés. Congreszaal met inschuif- en verrijdbare tribune, kleine en grote zalen, kortom teveel om op te noemen. Altijd “voor elk wat wils”. Vooral de laatste twee jaar is er heel veel geïnvesteerd in aanbouw, vernieuwingen en modernisering. By the way: wat denk je ervan wanneer een droom uitkomt en de “Formule 1” in 2020 naar het TT-circuit in Assen komt? Laten we het hopen.       

Sales & Eventmanager mevrouw Anita ter Veld, presenteerde met veel passie en kundigheid dit mooie bedrijf en leidde vervolgens samen met haar collega de bezoekers in twee groepen rond door het bedrijf “De Bonte Wever”. Al met al, een aardige wandeling van circa een uur. Je moet dit gewoon zien en beleven. En, er een keer naar toe gaan om bijvoorbeeld met je partner of collega gaan lunchen. We hebben in elk geval allemaal een “lunchkortingskaart” meegekregen.  

Na terugkomst werd nog anderhalf uur nagepraat en genetwerkt, dit alles onder genot van uitstekende hapjes en drankjes. Het is altijd belangrijk dat bezoekers en directie van het “gastbedrijf” met elkaar in contact komen. Elkaar leren kennen of beter leren kennen verhoogt alleen maar de gunfactor en bovendien verbondenheid maakt mensen ook gelukkiger. Ja toch? Een dergelijk bedrijfsbezoek leert ook, dat je dingen in werkelijkheid moet zien en beleven. Enfin, met elkaar weer veel kennis opgedaan op een prachtige locatie, en die kunnen we delen met anderen. Op die manier komen we in gesprek en waar kunnen gesprekken toe leiden? Precies, “matchmaking”, maar ook vriendschappen.

Dank aan de directie medewerkers van De Bonte Wever www.debontewever.nl
 
De eerstvolgende Top of Holland bijeenkomst zal plaatsvinden op 30 januari 2019 bij Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV in Tolbert. Voor nu alvast fijne feestdagen en graag tot ziens.

Met vriendelijke groet.

Hans en Gré Krol, Top of Holland

 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2018 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact