Website doorzoeken   Het is vandaag 22 Oktober 2019, 22:06 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina

Businessclub > Netwerkbijeenkomsten

Totaal aantal bijeenkomsten: 76, Bekijk voorgaande bijeenkomsten

Bedrijfsbezoek bij MARK BV, dinsdag 15 oktober 2019

Details bijeenkomst
Locatie : MARK BV, Veendam
Aanvang : 14:00 uur
Einde : 17:00 uur
 

  Samenvatting     Foto's     Nieuwsbrief  

 
Locatie: MARK BV
   
14.00 uur Ontvangst en kennismaking bij MARK BV
met koffie en koek
 
 
   
 
14.30 uur
 
Verwelkoming
Hans Krol, directeur Top of Holland
 

 
  
   
 

14.35 uur

Presentatie
Erik Dijksterhuis, Manager Sales bij Mark BV

 
   
 

15.00 uur

Rondleiding
 
 
   
 

16.00 uur

Napraten en netwerken
onder het genot van een aangeklede borrel 

 
 
   
 

17.00 uur

Einde bijeenkomst 
 
 
   
 
Programmering: Hans Krol, directeur Bedrijfsnetwerk Top of Holland
  
   
 
Fotografie: Jan Peter Mulder, Mulder Fotografie
  

 

 

 

 

 

VERSLAG bedrijfsbezoek bij MARK BV in Veendam, dinsdag 15 oktober 2019.

Zie bovenstaande links en klik daarop voor visitekaartjes en voor de foto’s. Voornamelijk de visitekaartjes zijn belangrijk, daar zie je wie er tijdens de bijeenkomst aanwezig waren. Dit is dé manier om wederom met elkaar in contact te komen. Gewoon doen!

Een groep ondernemers en zakenmensen, allen leden en introducés van Businessclub Top of Holland waren op bedrijfsbezoek bij MARK BV in Veendam. www.mark.nl  Een interessante bijeenkomst bij MARK, fabrikant van klimaatbeheerssystemen (koelen en verwarmen), marktleider in Nederland, doch zeker ook internationaal erg actief. De ca. 170 werknemers produceren deze complete installaties van A tot Z. Een grote fabriek met diverse productiehallen. Zeer indrukwekkend!

Sales Manager Erik Dijksterhuis, hield met veel kennis en passie voor de aanwezige bezoekers een presentatie over het bedrijf Mark. De algehele presentatie is terug te vinden via deze link.

Na de presentatie werd in twee groepen een rondleiding verzorgd onder begeleiding van Erik Dijksterhuis en collega Edwin Kuiper door de vele bedrijfs- / productiehallen, waarin aanwezig diverse soorten moderne machines voor de bewerkingen en assemblages. Al met al een interessante rondleiding. Na terugkomst werd er nog enige tijd genetwerkt en bijgepraat onder genot van uitstekende hapjes en drankjes. Ook general manager Jan Koop de Boer was van de partij. Al met al een prachtige en vooral leerzame bijeenkomst. Erg fijn dat nog tijdens de “borrel” werd spontaal besloten dat MARK BV meteen lid wilde worden van Top of Holland, waarvoor hartelijk dank.

Alle dank aan de directie en medewerkers van MARK BV voor de ontvangst. Ook dank aan onze vaste gastvrouw mevrouw Gré Krol-Davids en huisfotograaf Jan Peter Mulder, van Mulder Fotografie.

De eerstvolgende Top of Holland bijeenkomst staat nog niet vast; de bijeenkomst in november bij de NIJWA GROEP te Beilen is uitgevallen en verschoven naar maart 2020. Wel staat er echter op 12 december 2019 nog een bedrijfsbezoek bij STT Products in Tolbert gepland. Mogelijk nog een “last minute” medio november 2019 bij een ander genomineerd bedrijf. Enfin, de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst zie je wel weer verschijnen in de mailbox.


Met vriendelijke groet,
Businessclub The Top of Holland
Hans en Gré Krol

 

 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2019 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact