Website doorzoeken   Het is vandaag 24 Januari 2022, 07:57 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina

Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is voornamelijk afkomstig van derden en wordt door Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV met de nodige zorg vormgegeven. Het is desondanks mogelijk dat informatie onvolkomenheden bevat of niet langer actueel is. Hiervoor neemt Bedrijfsnetwerk Top of Holland geen aansprakelijkheid.

Hoewel Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV evenmin aansprakelijk voor informatie en berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder nadere aankondiging worden gewijzigd.

Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het tijdelijk niet functioneren van de website. Aan de van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen informaties en mededelingen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Verwijzingen naar andere websites zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo's, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te dupliceren of te verspreiden zonder onze uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

 

 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2022 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact