Website doorzoeken   Het is vandaag 21 Februari 2024, 01:38 uur    
 
 

 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina


Feyen Groothandel B.V.

Branche: Groothandel
Vakgebieden: Koffie & Thee, Automaten
Website: http://www.feyen.nl
 Bezoek website
 

  Over Ons     Route     Nieuws     Interview     Vraag     Aanbod  

Duurzaam & betrokken

Al 5 generaties lang hecht Feyen B.V.  veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en het voeren van een duurzaam beleid, want we zijn er ook voor de generaties na ons. We leveren graag diensten en producten, waar iedereen beter van wordt.

Duurzaam ondernemen betekent voor ons dat we ons inzetten om onze prestaties te verbeteren in gebieden waar we milieu-impact of sociale impact hebben. We zijn continu in ontwikkeling, gebruikmakend van nieuwe technologieën en beschikbare kennis. Samen met onze medewerkers, (keten)partners en klanten willen we met sociaal ondernemerschap innovatieve en werkbare oplossingen bieden om de circulariteit te vergroten.

Sinds 1899 werken bevlogen en gepassioneerde medewerkers voor en samen met de familie Feyen binnen Feyen B.V. Feyen is uitgegroeid tot een regionale en landelijke leverancier voor facilitaire producten en expert op het gebied van koffie, ook produceren we ons eigen koffielabel 1899 ambachtelijk in onze branderij in Emmen.

Binnen het bedrijf voel je de familiaire sfeer, en niet alleen doordat er veel familie binnen het bedrijf werkt, maar ook vanwege de loyaliteit en betrouwbaarheid van de medewerkers. We zijn ontzettend trots op ons Feyen-team, bestaande uit een bijzonder enthousiaste groep trouwe medewerkers, ieder kundig op zijn of haar vakgebied.

Onze medewerkers werken met passie voor elke klant, zijn hierin flexibel en denken altijd met de klant mee. Zij dragen allemaal een steentje bij, ieder met zijn eigen kwaliteit. Flexibiliteit, snel schakelen, transparantie, toegankelijkheid, benaderbaar en betrokken, dat is wie wij zijn en hoe wij werken. Allemaal vanuit een no-nonsens gedachten.

Koffie-specialist

Naast de levering van goede en duurzame producten, nemen we ook graag de zorg over je koffievoorziening uit handen. Vaak is dat maatwerk, soms is een standaardoplossing voldoende. Wat het ook wordt, wij onderscheiden ons in de beste service en topkwaliteit voor koffie, thee & meer. 

Eigen technische dienst

Onze eigen technische dienst staat dan op werkdagen 24 uur voor je klaar staat. We ontzorgen voor de volle 100%, zodat jij je kunt concentreren op je eigen werk.

Vanuit duurzaamheid werken wij vaak met servicecontracten bij de aanschaf van koffiemachines. Met service en (preventief) onderhoud door onze eigen technische dienst blijft je koffievoorziening altijd in goede technische staat. Wij garanderen 100% koffiegarantie.

Wat je van ons kan verwachten

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot professionele partner op het gebied van de totale facilitaire inkoop én verzorging voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Voor koffiemachines, koffie, en onze eigen technische dienst, onze dienstverlening op het verzorgen van de koffievoorziening én alles voor in en rond de koffie. We hebben een compleet assortiment van, veelal gecertificeerde, producten.


 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2024 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact