Website doorzoeken   Het is vandaag 1 Augustus 2021, 11:37 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina


Feyen Groothandel B.V.

Branche: Groothandel
Vakgebieden: Koffie & Thee, Automaten, Douwe Egberts dealer, Horeca
Website: http://www.feyen.nl
 Bezoek website
 

  Over Ons     Route     Nieuws     Interview     Vraag     Aanbod  

Hoe het ooit begon

In 1899 schrijft Bruin Feyen zich in Coevorden bij de Kamer van Koophandel in. In de beginjaren is de ondernemende Feyen depothouder voor Texaco en bestaat de handel voornamelijk uit olie, smeermiddelen en brandstof. In de jaren 20 wordt het assortiment uitgebreid naar zoetwaren en levensmiddelen. Bruin Feyen haalde in 1922 de landelijke pers met zijn eigen merk pepermunt en met een voor die tijd baanbrekende marketing methode. De pepermuntrollen en dozen bevatten spaarpunten die men kon men inwisselen voor geschenken. Deze geschenken importeerde hij zelf uit Japan.

 Inmiddels staat de 4e generatie aan het roer van Groothandel Feyen BV. Een enthousiast en betrokken team zorgt voor de dagelijkse gang van zaken.

Wat kunnen we nu voor u betekenen?

Op zoek naar een professionele partner voor uw totale facilitaire inkoop én verzorging? Dan is Feyen voor u het juiste adres. Op efficiënte wijze leveren wij een compleet pakket aan kantine- en facilitaire producten, koffie- en vending apparatuur, inclusief de technische service. Bij deze keuze spelen naast uw specifieke werksituatie ook de wensen van uw medewerkers een doorslaggevende rol, bij ons kunt u rekenen op een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig advies.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw totale facilitaire inkoop én verzorging, dan is Feyen voor u het juiste adres. Op een efficiënte wijze leveren wij een compleet pakket aan kantine- en facilitaire producten, koffie- en vending apparatuur, inclusief de technische service. Bij deze keuze spelen naast uw specifieke werksituatie ook de wensen van uw medewerkers een doorslaggevende rol, bij ons kunt u rekenen op een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig advies.

Maar wij bieden meer...

Voor ons is elke klant uniek, elke klant heeft immers haar eigen wensen. vandaar dat onze distributie en facturering wordt aanpast op maat voor elke situatie. En hoe groot of klein de bestelling ook is, deze is altijd verzekerd van onze volledige aandacht. Indien u dat wenst verzorgen wij de distributie naar de verschillende vestigingslocaties van uw organisatie. Desgewenst houden onze routeverkopers de voorraad op peil. Er zijn legio bestelmogelijkheden: via de bestelsite, telefonisch, fax of per e-mail. Bovendien zijn al onze bestel mogelijkheden afgestemd op het assortiment per locatie. De facturering kan op verzoek centraal of per locatie verzorgd worden. Tevens is er de mogelijkheid voor maandelijkse facturering, hetgeen een besparing in de administratiekosten oplevert.

Daarnaast bieden wij minder...

Want één leverancier voor de dagelijkse verzorging van uw bedrijf geeft een vermindering van het aantal leveranciers dat bij u aan de deur komt. En daarmee minder afleverbonnen, facturen, contactpersonen, bestelbonnen e.d. Kortom: als totaalleverancier komen we uw dagelijkse gang van zaken minder vaak verstoren. En dat brengt voor u ook minder kosten mee. En dat geeft meer rust.

 


 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2021 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact