Website doorzoeken   Het is vandaag 4 Oktober 2022, 04:38 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina


Humus

Branche: Organisatie-Advies
Vakgebieden: Advies, Administratie, Ondersteuning
Website: http://www.humus-hr.com
 Bezoek website
 

  Over Ons     Route     Nieuws     Interview     Vraag     Aanbod  

Bedrijfsprofiel Humus

Humus helpt bedrijven verder te groeien en ontwikkelen. Humus adviseert en ondersteunt bedrijven op personeel- en organisatiegebied.

Expertise op het gebied van personeelsbeleid, mijn groningse nuchterheid en de vruchtbare samenwerking met mijn opdrachtgevers zorgen ervoor dat we samen tot groei komen. Mijn actieve manier van werken, ontwikkelen waar nodig, aanpakken waar moet, maakt dat de opdrachtgevers mijn toegevoegde waarde zien en waarderen.

De plus

In de loop der jaren heb ik veel bedrijven van binnen mogen zien. Daar heb ik kunnen constateren dat daar waar voldoende tijd en aandacht voor personeel is er prettiger gewerkt wordt en het rendement hoger is dan waar dat niet zo is. Er zijn veel kansen om medewerkers te boeien en binden, juist vanuit de eigen organisatie. Behoud van goed personeel is minstens zo belangrijk als het vinden van de juiste nieuwe medewerker. En als je deze vindt, hoe zorg je dan dat hij/zij zich welkom en gewaardeerd voelt? Vanuit mijn werkverleden kan ik een positieve bijdrage leveren aan de organisatie.

De combinatie van advies en ondersteuning met het werven van personeel zie ik als een echte win-win situatie. Vanuit kennis, sfeer en personeelssamenstelling lossen we samen knelpunten op.

Humus voor :

√ ontwikkeling personeelsbeleid

√ administratieve ondersteuning

√ werving en selectie


 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2022 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact