Website doorzoeken   Het is vandaag 31 Oktober 2020, 11:00 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina

Adverteerders > Aanmelden

Wilt u goedkoop en effectief adverteren op de website van Top of Holland?


Bedrijfsnetwerk Top of Holland, is een snelgroeiende Noordelijke ondernemersplatform, contact- handels-  en kennisorganisatie met een bekende naam, welke steeds meer nationale betekenis en bekendheid krijgt. De Top of Holland is niet alleen Noord Nederland, maar ook vooral de Topondernemers.

Wij bieden bedrijven en ondernemers uit de Noordelijke provincies de mogelijkheid goedkoop en effectief te adverteren op onze website onder de rubriek “Adverteerders”. Dit onderdeel is met ingang van 1 oktober 2012 online gegaan.

Wat is goedkoop? Een jaarabonnement € 120,00  dus slechts € 10,00 excl. btw per maand!

Vrijwel alle bedrijven en ondernemers (grote en kleine bedrijven, zzp`ers, detaillisten, zakelijke dienstverleners, instellingen, etc.) kunnen op deze manier op onze website adverteren, mits ze beschikken over een eigen website en emailadres.

Adverteerders staan op onze website onder de rubriek “Adverteerders” met de keuze om te zoeken op bedrijfsnaam, branche of vakgebied, alles op alfabetische volgorde en daarbij altijd de vermelding van de vestigingsplaats. De keuze is aan de sitebezoeker. De één zoekt op naam en de ander zoekt op of branche of vakgebied. Het voordeel is, dat u altijd wordt gevonden. Indien u ook uw bedrijfslogo (als jpeg) opgeeft, komt deze keurig vóór uw naam te staan. Een logo geeft nog meer kleur en attentiewaarde aan uw bedrijfsnaam. 

Bijvoorbeeld zoek op naam Janssen, in beeld: Janssen Installatiebedrijf BV - Winschoten.
Of zoek op branche installatietechniek, in beeld: Janssen Installatiebedrijf BV - Winschoten.
Of zoek op vakgebied verwarming, in beeld: Janssen Installatiebedrijf BV - Winschoten.

U dient bij de advertentieopgave altijd uw branche (uit de tabel) en drie extra vakgebieden  opgeven, b.v. klussenbedrijf, bouwmarkt, timmerbedrijf, elektrotechniek, transportbedrijf, installateur of producten en diensten, b.v. schroeven, verwarming, boten, ijzerwaren, vrachtauto’s, hoogwerkers, leidingen, administratie, personeel, juridisch, etc. Dat betekent voor de sitebezoeker “googelen” in ons systeem en vinden!

Wanneer een sitebezoeker op uw naam klikt komt deze altijd en direct op uw eigen website. Wordt er gezocht op branche, dan komt behalve uw naam, ook de naam van anderen in dezelfde branche en in beeld. Ook kan gezocht worden op vakgebieden en ook nog eens per provincie. Het is aan de sitebezoeker waarop gezocht wordt of welke combinatie. Dus via “selecteren” interactief.

Wenst u een abonnement om te adverteren? Vul alle gevraagde gegevens in (incl. het logo van uw bedrijf) op het aanmeldformulier en verstuur. U krijgt vervolgens per email een opdrachtbevestiging en uw bedrijf wordt binnen enkele dagen vermeldt op de website, waarna u gelijktijdig de factuur ontvangt.


Een jaar lang adverteren, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Een eenvoudig en duidelijk en bovenal een goedkoop reclameconcept. Altijd en direct gekoppeld aan uw eigen website.


Bedrijfsnetwerk Top of Holland BV. Tel. 0596-614646 of mob. 06-53202133.
Mailen naar info@bedrijfsnetwerk-topofholland.nl Zie ook onze website www.bedrijfsnetwerk-topofholland.nl


Onze organisatie behoudt zich het recht voor om bepaalde adverteerders te weigeren. In dat geval zullen wij betreffende opdrachtgever hierover berichten.

 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2020 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact