Website doorzoeken   Het is vandaag 31 Oktober 2020, 11:56 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina

Onder de loep > Nieuwe leden


Nieuw lid 30-10-2015

Recentelijk is Quality ICT uit Emmen als nieuw lid toegetreden bij Top of Holland. Contactpersoon is dhr. ing. Mark Kolk.

Quality ICT

Quality ICT ondersteunt MKB bedrijven met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op ICT gebied, zoals serveronderhoud, telefonie, gebruikersondersteuning en advies. Onze filosofie: u hoeft zich geen zorgen te maken over uw ICT omgeving; ICT moet u juist ontzorgen!

Wij zorgen ervoor dat uw ICT omgeving u ondersteunt in uw werkzaamheden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of, hoe, waar en waarom iets werkt. Wij stellen de kwaliteit van onze diensten en producten voorop en samen met onze servicegerichte werkwijze zijn wij uw ICT partner, zodat u altijd en overal optimaal uw werk kunt doen. 

www.qict.nl

 
Nieuw lid 24-09-2015

Recentelijk is Li & van Wieringen, Advocaten en Belastingadviseurs te Groningen als nieuw lid toegetreden bij Top of Holland. Contactpersoon is mevr. mr. Yvon Prins.

Maak kennis met de mensen

Li & Van Wieringen  Advocaten en Belastingadviseur is gevestigd in Groningen. Particulieren en ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres voor rechtsbijstand en juridische adviezen.

Betrokkenheid, betrouwbaarheid én  passie voor ons vak zijn de fundamenten van ons kantoor.

www.lenvw.nl

 
Nieuw lid 24-09-2015

Geen logo
Recentelijk is Langwyck Campus Recruitment uit Westerbroek als nieuw lid toegetreden bij Top of Holland. Contactpersoon is dhr. Christiaan Westers.

Langwyck Campus Recruitment verbindt financieel en technisch hoger opgeleiden met aantrekkelijke startfuncties. LCR is erop gericht om steeds de best mogelijke eerste stappen in een carrière te faciliteren. Daarbij brengt LCR de behoeftes van bedrijven in kaart, terwijl wordt geluisterd naar de wensen van de geselecteerde kandidaten.

Door een persoonlijke benadering wordt de potentie van studenten in de laatste fase van hun studietijd zo goed mogelijk in kaart gebracht. Gecombineerd met het warme netwerk dat LCR heeft binnen universiteiten en hogescholen, betekent dit een unieke positie, met goed overzicht van de kansen voor zowel student als potentieel werkgever.

www.langwyckcampusrecruitment.nl

 
Nieuw lid 23-09-2015

Recentelijk is Metaalbewerking Noord te Roden als nieuw lid toegetreden bij Top of Holland. Contactpersoon is de heer Jan van Esch, directeur.

Welkom bij Metaalbewerking Noord bv.

Metaalbewerking Noord koppelt moderne know-how en technologie aan traditioneel vakmanschap. Met als doel een beter product tegen lagere inkoopkosten.

Metaalbewerking Noord koppelt moderne know-how en technologie aan traditioneel vakmanschap. Met als doel een beter product tegen lagere inkoopkosten.

Breed productaanbod

Het productaanbod is zeer divers, van halffabrikaat tot eindproduct. Uit staal, koper en rvs vervaardigen we onder andere warmtewisselaars voor de cv-industrie, kabelgoten voor de automobielindustrie, beddenpoten –liggers voor de beddenindustrie, vergrendelkappen voor energiebedrijven, peilglastoestellen voor industrie en scheepsbouw.

De lijst metaalbewerkingen en –producten is te lang om op te noemen. Verder nemen we op uw verzoek ook het coaten, assembleren en verpakken voor onze rekening.  

www.metaalbewerkingnoord.nl

 
Nieuw lid 21-09-2015

Recentelijk is M-Lease uit Emmen als nieuw lid toegetreden bij Top of Holland. Contactpersoon is de heer Arjen Bergman.

Over M-Lease

M-Lease is een universele en merkonafhankelijke autoleasemaatschappij en biedt een totaalpakket aan lease oplossingen aan. Als landelijk opererende leasemaatschappij gevestigd te Emmen bedienen wij zakelijk autorijdend Nederland.

Waarom leasen bij M-Lease?

 • Altijd scherp geprijsd!
 • Looptijd vast of variabel naar keuze
 • Geen verborgen kosten
 • Levering uit voorraad
 • Optimale flexibiliteit
 • Uitgebreide keuze
 • Levering op locatie
 • Persoonlijk & deskundig advies

M-Lease biedt een compleet pakket aan leaseoplossingen aan op basis van nieuwe, jong gebruikte, en import auto's. Daarnaast een eigen shortlease vloot, zodat we snel in uw mobiliteitsbehoefte kunnen voorzien, op elke gewenste locatie in Nederland. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

www.m-lease.nl

 

 
Nieuw lid 16-09-2015

Recentelijk is Essent Nederland NV te 's-Hertogenbosch toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. Contactpersoon is de heer Willen Kruize, Partner Manager.

Essent is een energieleverancier die gas, elektriciteit en andere energieproducten levert aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Nederland en België. Het hoofdkantoor van Essent staat in ’s-Hertogenbosch.

Essent is onderdeel van het internationale energieconcern RWE. RWE is één van Nederlands grootste producenten van conventionele en van duurzame energie.

In juli 2009 is het netwerkbedrijf, dat van oudsher onderdeel van Essent was, afgesplitst van Essent. Dit bedrijf opereert onder de naam Enexis. Sindsdien is niet Essent maar Enexis verantwoordelijk voor de elektriciteits- en gasnetten en het oplossen van storingen daarin.

www.essent.nl

 
Nieuw lid 15-09-2015

Recentelijk is "Mijnbedrijfook" te Woldendorp/Amsterdam toegetreden als nieuw bij Top of Holland. Contactpersoon is de heer Stefan van de Meulen, eigenaar.

"Mijnbedrijfook" houdt zich bezig met het maken van Apps, Layouts, Animaties, Bedrijfsfilms, Pushberichten, Webshopbouw,  Netwerkorganisaties, etc.

www.mijnbedrijfook.nl

 
Nieuw lid 14-09-2015

Recentelijk is het Fletcher Familiehotel Paterswolde, te Paterswolde toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. Contactpersoon is dhr. Dick Postma, Hotel Manager.

Welkom bij het Fletcher Familiehotel Paterswolde.
Bijna al onze informatie kunt u vinden op deze site. Maar vanzelfsprekend ontvangen wij u graag in ons hotel om u onze traditionele gastvrijheid te laten ervaren. Met meer dan 125 jaar historie staan wij garant voor een ontspannen verblijf. Niet alleen ons hotel heeft veel te bieden maar ook de omgeving. Diverse wandelingen zijn in kaart gebracht en voeren u vanuit het hotel door het prachtige Drentse en Groningse landschap. De ligging, net onder de rook van Groningen, is een grandioze uitvalsbasis om de bruisende stad Groningen te ontdekken. Zelfs op de fiets is de binnenstad snel en makkelijk te bereiken.

Na een ondernemende dag is het goed ontspannen in onze Health Club met een verwarmd zwembad, Finse sauna, Turks stoombad, solarium en een fitness ruimte. Culinair genieten kunt u in onze sfeervolle Brasserie of een drankje drinken in onze Bar of Lounge.

Voor vergaderingen, congressen of andere bijeenkomsten hebben wij alle ingrediënten in huis om het tot een succesvolle en inspirerende bijeenkomst te maken. Op maat gemaakt, zonder zorgen en alles bij de hand.

www.familiehotelpaterswolde.nl

 
Nieuw lid 30-07-2015

Recentelijk is AMDK uit Joure toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. Contactpersoon is Frank Verhees.

Vermogensbeheer

U wilt een goed rendement op uw beleggingen, omdat u er met een spaarrekening op achteruit gaat. Vooral door belastingen en inflatie wordt uw geld steeds minder waard. En u wilt natuurlijk juist Meer Waarde. U kiest voor vermogensbeheer omdat u het gewoon liever aan specialisten over laat. U heeft er geen tijd voor of er geen zin in, of u heeft er misschien niet voldoende kennis voor.

AMDK beheerst op de eerste plaats de risico’s. Daarbij realiseren we het benodigde rendement voor uw individuele doelstelling.

Hoeveel geld wilt u;

 • Als u niet meer werkt ?
 • Als u Met pensioen gaat ?
 • Voor de aflossing van uw hypotheek ?
 • Voor de studie van uw (klein)kinderen ?
 • Voor uw hobby ?
 • Of u wilt geen standaardportefeuille of een hoog rendement met hoge risico’s.

AMDK biedt individuele bediening voor dé oplossing die precies bij ú past. Wij zijn altijd bereikbaar en u kunt altijd gewoon even bij ons binnenlopen. En de lage risico’s van AMDK zijn gebaseerd op de Moderne Portefeuille Theorie van Nobelprijswinnaar Harry Markowitz.

Dat is Meer Waarde.

Meer weten? Neem dan contact op (085 489 56 90).

www.amdk.eu

 
Nieuw lid 15-07-2015

Recentelijk is voetbalclub/voetbalschool Gsv Be Quick 1887 uit Haren toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. Contactpersoon is dhr. Hans van den Berg.

“Sporten doe je voor je plezier. Onze vereniging wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de sport. Een vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen,ongeacht de capaciteiten en culturele achtergrond. Wij willen in Noord-Nederland een toonaangevende, actieve, bruisende en sportieve vereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden voor de leden herkend wordt als aantrekkelijke club”

Opgericht in 1887 is “The Good Old” inmiddels 128 jaren oud en nog “ For Ever Young”. Ons 1e elftal speelt al jaren in de top van het amateurvoetbal (Hoofdklasse) en de jeugdopleiding mag zich “regionale voetbalopleiding” noemen en is gecertificeerd door de K.N.V.B. Op een landelijke ranking van > dan 3000 amateur voetbalverenigingen staat Be Quick 1887 op een gedeelde 4e plaats.

 Kortom: Be Quick 1887( inmiddels 128 jaren oud), is nog immer VITAAL en duidelijk aanwezig in de Noordelijke sportwereld.

 www.bequick1887@hetnet.nl

 
Nieuw lid 18-06-2015

Recentelijk is Paraat Uitzendbureau uit Veendam toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. Contactpersoon dhr. Laurence Moorlag.

Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken.
Enkele kernwoorden waar Paraat Uitzendbureau BV voor staat. Medewerkers van Paraat Uitzendbureau zoeken met grote zorg een geschikte kandidaat voor de opdrachtgever. Natuurlijk gaan wij als Paraat Uitzendbureau ook zorgvuldig met onze uitzendmedewerkers om. Dit blijkt niet alleen uit onze manier van werken, maar ook uit de certificeringen waar de vestigingen Emmen en Veendam over beschikken. De Normering Arbeid en de VCU. Tevens is Paraat Uitzendbureau BV sinds de oprichting in 2001 lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendbedrijven www.nbbu.nl.

www.uitzendbureau-paraat.nl

 
Nieuw lid 15-06-2015

Recentelijk is Connecting Hands uit Leeuwarden als nieuw lid toegetreden bij Top of Holland. Contactpersoon is dhr. Jan Stuwe.
Connecting Hands zorgt voor begeleiding. In heel Fryslân en daarbuiten. We doen dit op een heel eigen manier. Pro-actief. Want de cliënt staat echt centraal. Hierdoor bouwt Connecting Hands een vertrouwensband op. Met iedereen. Zelfs in uitzichtloze situaties.www.connectinghands.nl 


 
 
Nieuw lid 01-06-2015

Recentelijk is Zorg van de Zaak toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. Mevrouw Tessa Buikema is contactpersoon.
Wat bieden wij aan?

Schuldhulpverlening:
Wanneer u schulden heeft bij één of meerdere instanties en/of bedrijven en u bent financieel niet meer
  in staat om ze af te lossen.

Inkomensbeheer:
Wanneer u door omstandigheden (tijdelijk) niet meer voor een goede financiële huishouding kunt zorgen.

Beschermingsbewind:
Wanneer u geldzaken en persoonlijke zaken niet zelf kunt regelen. Meestal gaat het om mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke handicap, een lichamelijke bepering, een psychiatrische aandoening of een verslaving. Wij beheren uw financiën!

Wie zijn wij?
SchuldSupport is een bedrijf met gecertificeerde medewerkers dat schuldhulpverlening, inkomensbeheer en beschermingsbewind aan particulieren en ondernemers biedt. Ons werkgebied is voornamelijk de gemeente Stadskanaal provincie Groningen en Drenthe.  

Er wordt gezocht naar oplossingen voor uw schulden en naar preventieve maatregelen om uw schulden tegen te gaan. Samen met u streven wij ernaar uw schuldengroei te stoppen en uw inkomsten en uitgaven
beheersbaar te maken.

SchuldSupport heeft als doel om uw financiële huishouding weer op orde te krijgen én te houden!
Tevens zal er in veel gevallen een schuldregeling worden opgestart. Om dit doel te bereiken bieden wij naast het regelen van schulden inkomensbeheer aan.

Wij zetten preventief inkomensbeheer in om een problematische schuldsituatie te voorkomen. Wanneer u niet meer in staat bent om uw schulden te betalen of waarin u bent opgehouden met betalen zetten wij budgetbeheer in om de situatie te stabiliseren.

Tevens kunnen wij voor u een minnelijke schuldregeling verzorgen en wanneer noodzakelijk WSNP aanvragen. www.schuldsupport.nl

 
Nieuw lid 01-06-2015

Recentelijk is Ballemans Advies toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. Mevrouw Marlies Ballemans is contactpersoon.

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst!

Niet alleen energiebesparing en het gebruik van duurzame energiebronnen worden steeds belangrijker. Ook andere duurzaamheidsaspecten, zoals het gebruik van minder en milieuvriendelijkere grondstoffen, minder afval, duurzame inzetbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid spelen overal een steeds belangrijkere rol. Aandacht voor deze duurzaamheidsaspecten, en gerichte keuzes maken hierin, biedt absoluut kansen voor uw organisatie.

Zou u meer willen doen, maar heeft u te weinig tijd om zaken op dit gebied op te pakken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door mijn ruime ervaring op dit gebied en grote kennis van het bedrijfsleven én de duurzaamheidswereld, kan ik uw organisatie hierbij verder helpen. Zowel op strategisch vlak als door concrete acties, zoals energiebesparing, het betrekken van medewerkers, communicatie over duurzaamheid, etcetera. Toewerken naar een circulaire en biobased economie, maar ook klantgerichtheid en sociaal werkgeverschap zijn hierbij belangrijke uitgangspunten, met de ISO 26000 als basis. Waar nodig werk ik samen met andere adviseurs of uitvoerende partijen.www.ballemansadvies.nl

 

 
Nieuw lid 25-04-2015

Recentelijk is Zorg van de Zaak toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. De heer Robert Woudwijk is contactpersoon

Van werken word je gelukkiger

Zorg van de Zaak bouwt vanuit maatschappelijke betrokkenheid aan
een netwerk dat ervoor zorgt dat mensen blijven werken.
Niet vanuit de gedachte dat mensen móeten werken.
Maar juist vanuit het tegenovergestelde:
de gedachte dat werken mensen gelukkiger maakt.Omdat niet werken je berooft van heel veel dingen die je als mens
nastreeft en belangrijk vindt.
Voelen dat je meedoet.
Erbij horen.
Gewaardeerd worden.
Kansen krijgen.
Perspectief hebben.
Dit besef vormt het fundament van Zorg van de Zaak.
Is bepalend voor ons denken.En richtinggevend voor alles wat we doen.
Het vormt dan ook de basis van onze visie op hoe je
met ziekte en verzuim omgaat.
Namelijk door het niet te benaderen vanuit het eenzijdig
medisch perspectief van ziek zijn en beter worden.
Maar vanuit een veel bredere visie: weer optimaal kunnen
functioneren in je baan.

 
Nieuw lid 15-04-2015

Recentelijk is Flynth Adviseurs en Accountants uit Assen toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. De heer Jan Venekamp is de contactpersoon

Accountancy: van administratie tot inzicht

Voor veel ondernemers in Nederland is Flynth de eerste gesprekspartner als het gaat om de administratie, (ver-)koop, financiële planning, strategie, juridische kwesties en uw persoonlijke financiën. www.flynth.nl

 
Nieuw lid 09-04-2015

Recentelijk is Corocor BV uit Heerenveen toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. Directeur dhr. Rob Vis Dieperink

Zoekt u een betrouwbaar adres voor professionele, technische schoonmaakwerkzaamheden na water- en brandschade of andere calamiteiten?

Dan stellen wij u graag voor aan Corocor BV!

Corocor BV, welke zijn oorsprong heeft in de jaren ’80, wordt geleid door Rob Vis Dieperink. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende toonaangevende reconditioneringsbedrijven, opereert hij vanaf september 2014 onder de naam Corocor Technische Reconditionering B.V.

Corocor verzorgt haar reconditioneringswerkzaamheden vanuit Heerenveen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Wij verzorgen diensten op het gebied van:

 • Het schoonmaken van machines en apparatuur;
 • Het drogen na waterschade;
 • Het reinigen na brand-, water- of blusschade;
 • Salvage na calamiteiten;
 • Data-recovery en data-erasure;
 • Opleveringsschoonmaak.

www.corocor.nl

 
Nieuw lid 08-04-2015

Recentelijk is toegetreden dhr. Henry Stouthart, eigenaar/exploitant van de kustvaarder/partyschip ms Anda

De voormalige kustvaarder ANDA, gebouwd in 1932 heeft gevaren als een klein zeegaand vrachtschip tot 1999 en daarna in 2000 in bezit van Henry Stouthart, welke het schip heeft ingekort en terugebracht in originele staat en omgebouwd als varend partyschip op een locatie naar wens. Wij nodigen u graag uit, voor al uw partijen zoals zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, bruiloften etc. op diverse locaties in Noord Nederland en tijdens maritieme evenementen, zoals Sail, Havendagen en andere maritieme evenementen. Bij mooi weer aan dek en anders in het voormalige laadruim welke een gezellige en nostalgische sfeer uitstraalt. Kleine of grote partijen met kleine of grote buffetten. Geluid, beamer en scherm aanwezig. Alles is mogelijk.

www.kustvaarder-anda.nl    

 
Nieuw lid 03-04-2015

Recentelijk is Business Exposure toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland.

Business Exposure is het nieuwe platform dat ondernemers en zakelijke beslissers in Noord Nederland kennis laat maken met alle trends op het gebied van innovatie in een sharing environment. Business Exposure organiseert events waar deelnemers kennis kunnen verrijken en delen. Diverse sprekers inspireren tijdens de events vanuit verschillende thema's, voor een brede kijk op innovatie. Daarnaast wordt ook een online platform geboden om kennis te delen en te verrijken, middels een maandelijke online nieuwsupdate. De inhoud wordt verzorgd in samenwerking met regionale ondernemers, politiek en overige inspirators op het gebied van innovatie. 

www.businessexposure.nl

 
Nieuw lid 16-03-2015

Recentelijk is yspeert vwl advocaten toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland. yspeert vwl advocaten wordt vertegenwoordigd door mevrouw mr. Ruth Pruim

Snel schakelen en toewerken naar oplossingen. Dat is wat u als opdrachtgever wilt. Met onze juridische kijk op zaken staan wij u graag terzijde, als een volwaardige sparringpartner. En als een adviseur die keuzes durft te maken, want niet voor niets noemen wij ons advocaten met lef.

Op tal van rechtsgebieden komen onze klanten steeds vaker in aanraking met complexe wet- en regelgeving. yspeert vwl advocaten is daarom zowel belangenbehartiger, vraagbaak, klankbord als adviseur.

www.yspeertvwl.nl

 
Nieuw lid 11-03-2015

Recentelijk toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland, mevrouw Karin Vegter, eigenaar Actie Flyer te Grolloo

Steeds meer bedrijven vinden via een flyer de weg naar hun klanten. Het is een goedkope manier om groot aantal potentiële klanten te bereiken op een attractieve manier.

Maar waar en hoe bestel je goed en voordelig drukwerk?  Hoe laat u het verspreiden?

Met deze vragen helpen we u graag. www.actieflyer.nl

 
Nieuw lid 26-02-2015

Recentelijk toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland, de heer Arjan Bijker, directeur bij Impazz Maintenance te Zwolle

Impazz Maintenance is een ingenieursbureau gericht op Maintenance, Reliability en Process Engineering. Kenmerkend over onze werkwijze is dat wij samen de regie voeren. Daardoor zijn de tarieven scherp en kunnen wij op zowel capaciteit als inhoud waarde toevoegen.  Door onze unieke samenwerking met Pontifexx (opererend vanuit één adres!) zijn wij in staat om 1. advies te geven over hoe onderhoud slim in te richten en 2. zijn wij in staat die competenties aan te vullen in uw team. Wij willen zelfs zo ver gaan dat een Impazzer een ambassadeur wordt en daardoor uw collega!   Wilt u een verfrissend gesprek over hoe onderhoud kan bijdragen tot kostenverlaging óf productieverhoging, neem dan contact op voor een prettige kennismaking. Wij hebben kennis van Predictive Maintenance, Kaizen, 5S, SMED, Maintenance Planning, LEAN. Middels nauwe banden met een aantal specifieke opleidingsinstituten houden wij onze kennis op peil. www.impazz.nl

 
Nieuw lid 25-02-2015

Recentelijk toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland, mevr. Karen Jonker, van Aropan Management Consultancy te Groningen

Karen Jonker is management consultant op gebied van HRM en organisatieadvies.

De diensten die zij levert zijn:

·         Werving en selectie

·         Assessments

·         Coaching

·         Management Development

·         Loopbaanadvies en mobiliteit

·         HRM-en organisatieadvies

·         HRM administratie

Haar drijfveer is personen en organisaties sterker te maken. Hoe?

Neem contact met mij op en ik vertel u er graag meer over: karen.jonker@fortifico.nl of 0612611538

Inzetbaar als consultant; interim; adviseur; coach en trainer

 
Nieuw lid 19-02-2015

Recentelijk toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland, de heer Jaap de Vries van DZyzzion

DZyzzion helpt bedrijven en andere organisaties om op een praktische wijze te verduurzamen en daarmee ook zelf voordeel te behalen. Dat is people, planet én profit. Jaap de Vries van DZyzzion is ook initiatiefnemer en uitvoerder van de succesvolle Koploperprojecten, waarin groepen bedrijven samen aan de slag gaan met duurzaam ondernemen en zich voor te bereiden op de economie van de toekomst. www.dzyzzion.nl

 

 
Nieuw lid 19-02-2015

Recentelijk is toegetreden als nieuw lid bij Top of Holland, de heer Erwin Hemme van Subsidieland te Emmen

Erwin Hemme voert een eigen bedrijf onder de naam Subsidieland te Emmen. Zijn activiteiten binnen Subsidie Advies Centrum Emmen, bestaan uit het verzorgen op basis van no-cure no-pay subsidietrajecten. Gedurende deze trajecten worden de volgende werkzaamheden uit handen genomen:

- Uitvoeren van een subsidiequickscan
- Opstellen subsidieaanvraag
- Beroep en bezwaarprocedure
- Indienen tussentijdse voorschotten
- Indienen einddeclaratie 
- Contactpersoon met de susidieverstrekker

lees meer op de website www.subsidieland.com

 
Nieuw lid 17-02-2015

Recentelijk is toegetreden als nieuw lid bij het Bedrijfsnetwerk Top of Holland, de heer Gerard Dunning van VidMedia Roden

Geard Dunning is eigenaar van het bedrijf VidMedia te Roden. Zijn activiteiten bestaan o.a. uit uit het maken van bedrijfsfilms, videoclips, fotografie en website-optimalisatie. www.vidmedia.nl

 
Nieuw lid 16-02-2015

Recentelijk is mevrouw Berber Nijdam toegetreden als lid van het Bedrijfsnetwerk Top of Holland

Berber Nijdam verricht haar activiteiten onder de naam BerBers Support en Advies. Haar activiteiten bestaan o.a. uit:  Coördinatie projecten en evenementen, Sales en promotie, Opleiding/begeleidingsadviseur, Techniek en Zakelijke dienstverlening, Mobiliteit en netwerkexpertise. Haar motto: "Wacht nooit tot de storm voorbij is, leer dansen in de regen". berbersadvies@gmail.com

Daarnaast is Berber één van de Ambassadeurs van Top of Holland Promotions BV, de producent en uitgever van het ondernemers promotieboek "The Top of Holland".

 
Nieuw lid 16-02-2015

Recentelijk is Peter Vader Productions toegetreden als lid van het Bedrijfsnetwerk Top of Holland

Peter Vader verricht zijn activiteiten onder de naam Peter Vader Productions BV. Zijn activiteiten bestaan uit het coachen en trainen van mensen voor o.a. presentaties op beurzen, spreekbeurten en hoe te handelen onder bepaalde omstandigheden en situaties. Hij traint mensen verbaal en non-verbaal. Peter's motto: "Lachen is belangrijk, het opent harten en deuren". www.petervader.nl  

 
Nieuw lid 16-02-2015

Recentelijk is Bas Oosterbaan toegetreden als lid van het Bedrijfsnetwerk Top of Holland

Bas Oosterbaan voert zijn bedrijf onder de naam Bas Oosterbaan Horeca- & Recreatiemanagement BV. Met een ervaring van ruim 30 jaar in diverse horeca- en recreatiebedrijven kan Bas Oosterbaan en zijn medewerkers u van dienst zijn op het gebied van bedrijfsuitjes en catering. Het verzorgen van business-events voor 4 tot 4000 personen op de meest uiteenlopende locaties Wij vertalen uw persoonlijke wensen naar een tot op maat gesneden arrangement op het water, het land of in het bos. www.basoosterbaan.nl

 
Nieuw lid 16-02-2015

Recentelijk is Erik Wardenier toegetreden als lid van het Bedrijfsnetwerk Top of Holland

Erik Wardenier voert zijn bedrijf onder de naam Big Bang Training en Advies, wat staat voor deskundigheid en compleet advies op het gebied van vervoer, de opslag en het werken met gevaarlijkse stoffen. Met Big Bang bent u verzekerd van een gedegen en duidelijk verhaal over ondermeer ADR, RID, IMDG Code, PGS, Reach en CLP. www.bigbangtrainingenadvies.nl

 
 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2020 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact