Website doorzoeken   Het is vandaag 18 Augustus 2022, 01:05 uur    
 
 

 
  :: Specials  
     
 
 
     
 
  :: Advertenties  
     
 
 
     

Speciale aanbieding lidmaatschap

 


                                             

Wij willen het lidmaatschap van Top of Holland aantrekkelijker maken door de kosten van het lidmaatschap behoorlijk te verlagen, en zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit!
Verder in plaats van vaak bijeenkomsten te houden op horecalocaties met sprekers, hebben we besloten ons m.i.v. januari 2017 hoofzakelijk toe te spitsen op bedrijfsbezoeken en andere evenementen waar op dezelfde manier kan worden genetwerkt, contacten leggen, kennis vergaren en kennis delen. Ondertussen is gebleken dat deze koersverandering zijn vruchten afwerpt, zoals meer bezoekers tijdens bijeenkomst en een groei in het ledental.

Misschien wel veel beter, omreden tijdens bedrijfsbezoeken (bij industriële- en “maak en doe” bedrijven) meer interactie tussen de bezoekers plaats vindt. En daar gaat het om. Niet alleen bij ons, maar ook bij netwerkbijeenkomsten van andere organisaties waar in de regel ook vaak spreekbeurten aan de orde zijn, vinden de meeste bezoekers spreekbeurten vaak te lang en te saai. Daardoor neemt de interesse en aandacht af en de smartphones, etc. komen tevoorschijn en het “geroezemoes”. Daar willen wij bij ons verandering in brengen.

Het lidmaatschap kostte voorheen bij ons € 500,00 excl. btw per jaar en nu € 350,00 excl. btw per jaar. Verwelkoming met koffie en koek en hapjes en drankjes tijdens bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken zijn altijd inbegrepen, en geldt ook voor introducés. En dat voor 8-10 bijeenkomsten per jaar op diverse locaties in Noord Nederland. Een eigen bedrijfsprofiel etc. op de website van Top of Holland blijft precies zo als voorheen. Dus het enige wat verandert is goedkoper en aantrekkelijker.

BUSINESSCLUB TOP OF HOLLAND: THE PLACE TO BE


Aanmelden bij Businessclub Top of Holland
Polarisweg 8
9933HG Delfzijl
hanskrol@bedrijfsnetwerk-topofholland.nl
www.bedrijfsnetwerk-topofholland.nl
tel. 06 - 53 20 21 33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2022 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact